Mijn naam is Radka van Vuuren, ik ben getrouwd en een moeder van twee tiener kinderen. Een meisje en een jongen. Het moederschap heeft mijn interesses en manier van leven veranderd en ik maakte een carrière switch naar het werk met zwangeren en baby's.   

Toen ik in 2003, en later in 2005 voor de tweede keer, moeder werd, heb ik zelf met beide kinderen babymassage gedaan. Het was een leuke manier om even ontspannen samen bezig te zijn en om fijn contact met elkaar te maken. De kinderen hebben allebei op een andere manier van de massage genoten. Mijn zoon vond het nog op iets latere leeftijd heel prettig om gemasseerd te worden. Nu ze allebei een tiener zijn is de massage tijd voorbij, maar ik zie aan allebei de kinderen dat ze een knuffel en een aanraking nog steeds heel prettig vinden en dat het hun rust geeft in hun actieve dagelijkse leven. Soms is zo’n aanraking veel waardevoller dan woorden.

In 2007 besloot ik een opleiding te volgen tot cursusleidster van de Vereniging Samen Bevallen, en sinds 2009 geef ik de zwangerschapscursus Samen Bevallen in Elburg.

In januari 2010 heb ik een certificaat behaald als docente Shantala babymassage bij de Maatschap Shantala Massage om de ouders ook na de geboorte van hun baby te kunnen ondersteunen. Vanaf dat moment bied ik de cursus babymassage in Elburg aan.

Ik probeer mijn kennis rondom de zwangerschap, bevalling en het eerste jaar van de baby steeds te verbreiden. Zo heb ik bijvoorbeeld in 2014 een Basisworkshop Rebozotechniek gevolgd en neem ik regelmatig deel aan diverse studiedagen en congressen. In 2019 volgde ik een aanvullende opleiding voor de docenten babymassage bij Babymassage Nederland om baby's met diverse kwaaltjes en andere persoonlijke behoeftes te kunnen behandelen. 

 Door mijn eigen ervaring en door de opleidingen heb ik een scala aan tips en ervaringen verzameld die ik heel graag met mijn cursisten deel, zodat hun bevalling en de ouderschap zo prettig mogelijk, ontspannen en vol vertrouwen verlopen. De wensen en de autonomie van de cursisten staan hierbij centraal. Ik word blij van ieder stel dat vol vertrouwen de bevalling in gaat en dat vervolgens volop van de baby(‘s) kan genieten. En er is niets leuker dan een blije moeder te horen zeggen dat haar baby na de massage veel beter sliep en dat ze door de cursus babymassage meer vertrouwen kreeg in de omgang met haar baby. Mijn wens is dat alle mensen vol vertrouwen de bevalling in gaan en dat ze allemaal volop van hun baby kunnen genieten zodat alle baby’s een mooi begin van hun leven ervaren en dat onze kinderen een liefdevollere toekomst in een vredevolle wereld tegemoet gaan.